Breng glamour in elke ruimte met Art Deco lampen in verschillende maten

Maak van uw huis een elegante oase met onze veelzijdige collectie Art Deco lampen, verkrijgbaar in verschillende maten. Deze lampen voegen niet alleen een vleugje glamour toe, maar bieden ook de mogelijkheid om elke ruimte op een unieke manier te verlichten.

Een tijdloze stijl voor elke ruimte

Onze Art Deco lampen zijn ontworpen om de kenmerkende stijl van de jaren 1920 en 1930 te weerspiegelen:

  • Kenmerkende geometrie: De strakke lijnen en symmetrische vormen zijn geïnspireerd door de iconische ontwerpen van de Art Deco-beweging, waardoor elke lamp een statement piece is.
  • Premium materialen: Vervaardigd uit hoogwaardig mondgeblazen glas en afgewerkt met mooie kwaliteits armaturen, stralen deze lampen luxe en duurzaamheid uit.

Veelzijdigheid in maten

Onze collectie biedt lampen in verschillende maten, zodat u voor elke ruimte de perfecte verlichting kunt kiezen:

  • Kleine lampen (15 cm): Perfect voor nachtkastjes, bijzettafels en smalle gangen. Deze compacte lampen voegen een subtiel maar stijlvol accent toe zonder te overheersen.
  • Middelgrote lampen (20-25 cm): Ideaal voor woonkamers, eetkamers en studeerkamers. Ze bieden voldoende licht en dienen als een centraal decoratief element.
  • Grote lampen (30 cm en groter): Deze lampen zijn perfect voor grotere ruimtes zoals de hal, de eetkamer, of als opvallende hanglamp boven een eettafel. Ze trekken meteen de aandacht en creëren een indrukwekkende visuele impact.

Creatieve combinaties

Door verschillende maten van dezelfde Art Deco lamp te combineren, kunt u een harmonieuze en toch dynamische verlichting creëren:

  • Cluster van lampen: Hang kleine en middelgrote lampen in clusters op verschillende hoogtes voor een dramatisch en artistiek effect. Dit werkt bijzonder goed boven een eettafel of in een hoge hal.
  • Coördinerende sets: Gebruik kleine lampen op bijzettafels en grotere lampen als centrale plafondverlichting om een samenhangende stijl door uw hele huis te creëren.
  • Accentverlichting: Plaats kleinere lampen in donkere hoeken of op strategische plekken om sfeer en diepte toe te voegen aan uw interieur.

Boei hanglamp, medium of large, opaalmat

Deze lamp is in twee verschillende maten te bestellen.

Luxe schoollamp opaal twee maten

Menhir Opaal 3 maten

Eikel Opaal medium of large


Van

Naald en draad