Prachtige 30 cm Art Deco mondgeblazen lampen - Tijdloze elegantie in Uw Huis

Voeg een vleugje tijdloze schoonheid en verfijnde stijl toe aan uw interieur met onze indrukwekkende collectie van 30 cm Art Deco mondgeblazen lampen. Deze lampen, met hun unieke ontwerp en hoogwaardige afwerking, zijn niet alleen een functionele lichtbron maar ook een opvallend kunstwerk dat elke ruimte verrijkt.

Elegante en unieke ontwerpen

Onze Art Deco lampen van 30 cm zijn met de hand vervaardigd, wat zorgt voor een unieke en persoonlijke touch in elk stuk:

  • Mondgeblazen glas: Elke lamp is met de hand geblazen door ervaren vakmensen, waardoor een unieke en prachtige afwerking ontstaat die geen twee lampen hetzelfde maakt.
  • Geometrische patronen: De lampen hebben de kenmerkende geometrische vormen en symmetrische lijnen van de Art Deco-stijl, die zorgen voor een visueel aantrekkelijke en harmonieuze uitstraling.

Ideale maat voor diverse toepassingen

Met een diameter van 30 cm zijn deze lampen perfect voor een breed scala aan toepassingen:

  • Eetkamer: Hang de lamp boven uw eettafel om een dramatisch en elegant middelpunt te creëren. De lamp biedt voldoende licht om diners te verlichten en voegt een vleugje glamour toe aan elke maaltijd.
  • Woonkamer: Plaats de lamp in uw woonkamer om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. De grote afmeting maakt het een opvallend decoratief element dat meteen de aandacht trekt.
  • Slaapkamer: Gebruik de lamp als een stijlvolle nachtlamp of als hoofdverlichting om een ontspannende en sfeervolle ambiance te creëren in uw slaapkamer.

Veelzijdigheid en functionaliteit

Onze Art Deco lampen van 30 cm bieden veelzijdige verlichtingsoplossingen:

  • Accentverlichting: Gebruik de lampen als accentverlichting in donkere hoeken of boven bijzettafels om extra sfeer en stijl toe te voegen aan uw interieur.
  • Cluster van lampen: Hang meerdere lampen in een cluster op verschillende hoogtes voor een artistiek en dramatisch effect, ideaal voor ruimtes zoals een hoge hal of een grote eetkamer.
  • Hoofdverlichting: Dankzij hun grote afmeting kunnen deze lampen ook dienen als hoofdverlichting in middelgrote tot grote ruimtes, waardoor ze zowel praktisch als esthetisch zijn.

Wissmann opaal

In vier combinaties te leveren. Bijvoorbeeld bovenkant opaal en onderkant matglas of andersom. Prijs is in alle combinaties hetzelfde. Na bestelling nemen wij contact met u op om de gewenste combinatie van u te vernemen. Oorspronkelijk ontwerp van Wissmann in 1921 voor Siemens. 

Bus staalkabel met Cilinder opaal glas

Schoollamp Large


Strakke Tol

Boston Classic tube

Deco punt, opaal


Deco coupe grip 10, opaal mat


Boston Classic opaal

Fililite, opaal

Dallas Classic

Deco Bus schuifstang

De Deco bus is een leuk ontwerp wat stijlvol een interieur extra fleur geeft. 

Pie classic

Moos 30

Dallas bus quattro

Cake 40 variabele pendel opaal

Cake 40 classic schuifstang

Trappunt grip large


Angel Quattro

Pie Trap tube 13

Kegel, opaal

Empire pendel 12 + kegel, opaal

Controls Quattro Bus

Tijdelijk niet leverbaar!